македонски шуми

Пронајдени се 5 резултати на тема „македонски шуми“
Вести

Михаилов: Во очи на вториот круг во „Македонски шуми“ се врши злоупотреба на службената должност од страна на голем број вработени и огромен притисок врз населението!

Се вршат класични ЗЛОУПОТРЕБИ на службените должности од страна на голем број вработени во шумарството и огромни притисоци врз населението!,...