македонски дипломатски синдикат

Пронајдени се 10 резултати на тема „македонски дипломатски синдикат“
Вести

Македонскиот дипломатски синдикат изразува голема загриженост за здравствените состојби во Министерството за надворешни работи

Македонскиот дипломатски синдикат изразува голема загриженост за здравствените состојби во државата и во Министерството за надворешни...
Вести

Нема дезинфекција во МНР по посетата на Димитров и делегација во Шпанија: И МДС реагираше за непреземањето мерки за заштита на вработените од коронавирусот

На 19 и 20 февруари, министерот за надворешни работи Никола Димитров и придружна делегација беа во посета на Шпанија, земја која тогаш...
Вести

МДС со најостра критика до МНР: Трите процеси што упорно се туркаат во предизборниот период треба да запрат и да продолжат по парламентарните избори

Македонскиот дипломатски синдикат упатува најостра критика до раководството на Министерството за надворешни работи за спроведената...