македонија-словенија

Пронајдени се 5 резултати на тема „македонија-словенија“
Фудбал

ЌЕ СЕ ПАМЕТИ: 28 години од првиот натпревар на фудбалската репрезентација како независна Македонија, Словенија падна со 4:1 (ВИДЕО)

Македонската фудбалска репрезентација на денешен ден (13 октомври 1993 година) во Крањ, Словенија го одигра првиот официјален пријателски...