мајкл даглас

Пронајдени се 8 резултати на тема „мајкл даглас“
Познати

Потресна исповед на Кетрин, семејството уништено откако Мајкл Даглас беше обвинет за сексуално вознемирување

„Моите деца и јас буквално сме уништени по обвиненијата за сексуално вознемирување. Јас дури и не знам од каде доаѓа жената што го обвинува...