„мајчин дом“

Пронајдени се 15 резултати на тема „„мајчин дом““
Скопје

Багерите пристигнаа кај Мајчин дом, Марин дозволува богатење на сметка на здравјето на граѓаните, аеродромци на протест (ВИДЕО)

Багерите пристигнаа во текот на минатата ноќ на парцелата кај Мајчин дом во Аеродром, каде на место на зелена површина е предвидена...