луксенбург

Пронајдени се 4 резултати на тема „луксенбург“
Вести

Николоски: Отидов сам во Луксмебург и покрај се да лобирам за датум за преговори, зошто така се бори за Македонија, за жал таму никој немаше од Владата

Јас на сопствена иницијатива со воз отидов во Луксембург се видов со тие со коо можам да се видам, значи од позиција на опозиција беез...