луке галески

Пронајдени се 4 резултати на тема „луке галески“
Скопје

Галески за промената на имињата на градските улици: Наместо за инвестиции во Скопје, се расправа за личен хир и идентитетско обезличување кое е правна дивоградба

Денеска ќе излезев и ќе поздравев да имавме точка на дневен ред доколку имаше некоја инвестициска програма со која ќе се направеше подземен...
Скопје

Галески до Шилегов: Дали цената за толерирањето на дивоградбите на Матка се контигентите гласови какви видовме на последните избори

На вчерашната седница на Советот на Град Скопје советникот Луке Галески му постави советничко прашање на градоначалникот на градот...
Скопје

Извештаите на скопските јавни претпријатија откриваат загуби, зголемени трошоци за патувања и недомаќинско работење

На вчерашната седница на Советот на Градот Скопје се расправаше за годишните извештаи на повеќе Скопски јавни претпријатија. Советникот...