лука кржаловски

Пронајдени се 4 резултати на тема „лука кржаловски“
Вести

Кржалоски: Ние младите имаме потенцијал, сила и храброст да ги менуваме старите навики и пракси, а имаме и моќ да ја насочуваме иднината во позитивна насока

Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ преку својот Фејбук им го честиташе на сите националниот ден на младите. -Често младите, како гарант за...