лука кржалоски

Пронајдени се 21 резултати на тема „лука кржалоски“
Вести

Кржалоски: Младите се иднината во Македонија, како политичка партија имаме обврска да им понудиме поголеми шанси

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Лука Кржалоски на денешната дебата насловена „Младинска невработеност – причина...
Вести

Кржалоски: Младите, а особено студентите се најголема жртва на манипулациите и нереалните ветувања на владата на СДСМ

Претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Лука Кржалоски денес изјави дека предизборние ветувања на СДСМ за студентите се лага. На страна 125 од...
Вести

Кржалоски: Младите се најголемата жртва на лагите на СДСМ- ветуваа брда и долини за да го добијат нивниот глас, а ништо не направија за 11 месеци (ВИДЕО)

СДСМ ги лажеше младите. Младите денес живеат полошо од пред една година. Власта не го слуша нивниот глас, ниту пак ги решава нивните проблеми....
Вести

Кржалоски: Штета е што Владата и СДММ немаат ниту еден проект за младите, но за поздравување е фактот дека барем ги спроведуваат проектите на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Штета за младите од Македонија што Владата и СДММ се безидејни, па немаат ниту еден квалитетен проект за младите во изминатата година,...
Вести

Кржалоски: ВМРО-ДПМНЕ додека беше на власт беше иницијатор и носител на позитивни законски решенија и проекти за младите

ВМРО-ДПМНЕ преку Владата на Република Македонија уште во 2011 година почна процедура за донесување на закон за млади но поради политички...