лубриканти

Пронајдени се 6 резултати на тема „лубриканти“
Вести

„Додека има стотици дечиња на кои им треба помош и нивниот живот зависи од донации, владата распишува тендер за набавка на лубриканти“

Дали премиерот Зоран Заев и министрите од владата користат лубриканти и за што ги користат е нивна работа. Буџетот и парите на граѓаните...