лубеници

Пронајдени се 5 резултати на тема „лубеници“
Занимливости

Необична атракција во Истанбул: Иранец продавал лубеници од багажникот на неговото виолетово Ламборџини

Пред автомобилите да станат вообичаен дел од 20-от век, уличните продавачи овошјето и зеленчукот го продаваат од шарени автомобили кои...