локални избори 2021

Пронајдени се 1348 резултати на тема „локални избори 2021“
Вести

Мицкоски: Власта е делегитимирана, создаваме нова иднина, започнуваат промените, македонски народе нема да ве разочараме

Македонија е преважна за мали соништа. Стравот никогаш не ја гради иднината, но надежта да. Македонијо од вечерва започнуваш да го живееш...