љупчо златев

Пронајдени се 9 резултати на тема „љупчо златев“
Вести

ЗНМ будно го следи случајот со МВР и новинарот Златев: Уставот го гарантира правото на заштита на изворот на информација во медиумите

Денеска во просториите на СВР Скопје на претходна покана од МВР, новинарот Љупчо Златев во присуство на правен застапник имал разговор...
Вести

Новинарот Љупчо Златев на распит во МВР за случајот со Рашковски: Власта наместо да ги гони оние кои прават криминал, ги гони тие кои откриваат

Наместо да ги гони оние кои прават криминал, полицијата ги гони тие кои го откриваат, вели новинарот Љупчо Златев. Тој изутрината беше...