љубомир цуцуловски

Пронајдени се 30 резултати на тема „љубомир цуцуловски“
Вести

Цуцуловски: Состојбата е критична – доколку пописот се одржи, тогаш неговото одржување ќе предизвика бројни ефекти со негативен предзнак

Состојбата е критична, доколку и покрај сите предупредувања Пописот се одржи, тогаш неговото одржување ќе предизвика бројни ефекти...
Македонија

Цуцуловски: Според кој закон граѓаните се должни во својот дом да примаат попишувач, а ако не го примаат ќе бидат казнети со 300 евра?

Според кој закон, како и според кој член од тој закон, граѓаните се должни во својот приватен/личен дом да п р и м а т/п у ш т а т лице, макар...
Вести

Цуцуловски: Организатор на 27.април е тој што највеќе доби од настаните, никако тие што се осудени не смеат да одговараат за тероризам

Универзитетскиот професор Љубомир Цуцуловски, во „Само Интервју“ на Канал 5 телевизија истакна дека тој што најмногу добил од 27-ми...
Вести

Цуцуловски: Нека не се трудат дворските толкувачи да ја ублажат изјавата на Заев за преименувањето на училиштата

Професорот Љубомир Цуцуловски порачува дека залудни се обидите да се ублажат или демантираат изјавите на Зоран Заев поврзана со преименувањето...
Вести

Цуцуловски: Додека се остваруваат нечии „загрозени“ права, никаде ги нема правата на здрав и достоинствен живот

Талат Џафери изјави дека едвај го чекал моментот собраниската седница да ја води на албански јазик. Оваа ситуација ја коментира професорот...