љубојна

Пронајдени се 4 резултати на тема „љубојна“
Вести

Вера „Љубојна“ пишуваше до власта: Арам да ви е земјата што ја газите и душата што ја носите, името е поважно од се

Вера Милошевска од Љубојна пред неколку месеци пишуваше против промена на името. Денес таа се најде како дел од манифестација организирана...