љубчо георгиевски

Пронајдени се 9 резултати на тема „љубчо георгиевски“
Вести

Георгиевски пред 16 години се откажа од функцијата “почесен претседател“, со каква цел денес најавува тужби против ВМРО-ДПМНЕ? (ФОТО)

Првиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски, подготвува адвокатскиот тим за покренување тужба против ВМРО-ДПМНЕ бидејќи согласно...