лизгалиште

Пронајдени се 4 резултати на тема „лизгалиште“
Општини

Јорданов: Тендерската постапка за новото лизгалиште во Штип е отворена наредниот ден по неговото поставување

Скандал и криминал ќе ја зачинат новогодишната бајка која Општина Штип ја организира втора година по ред. Новопоставената лизгалница...