лилјаци

Пронајдени се 5 резултати на тема „лилјаци“
Вести

Мистеријата конечно откриена: Коронавирусот не потекнува од лабораторија, туку од ова животно кое го јаделе луѓето во Кина

Светската здравствена организација (СЗО) соопшти дека сите докази укажуваат дека новиот коронавирус го пренеле лилјаци на луѓе во Кина...