лидер

Пронајдени се 18 резултати на тема „лидер“
Македонија

„Лидер“: Нов скандал на повидок- дали вработен во Националната агенција доделува еврoпски пари на свои невладини?

Астрит Реџепи, вработен во Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност, во исто време работи и во тимот на невладината...