Летонија

Пронајдени се 9 резултати на тема „Летонија“
Вести

Во Летонија задолжителна вакцинација против Ковид-19 за вработени во образованието и во здравствените установи

Летонската влада одлучи да ја направи вакцинацијата против Ковид-19 задолжителна за вработените во образованието и здравствените установи,...