легализација

Пронајдени се 17 резултати на тема „легализација“
Вести

Ивановски: По 2018 година не се знае што се случувало со градбите затоа законот за легализација на дивоградби се носи без дебата

Сега е актуелен законот за легализација на дивоградби и работата е што сега нема никаква бројка за колкав број на градби што се диво...
Вести

Советот за контрола на наркотици ја осуди одлуката на Канада за легализација на марихуаната за рекреативна употреба

Одлуката на Канада за легализација на употребата на марихуана за рекреативни цели им штети на глобалните напори за контрола на наркотиците...