леб

Пронајдени се 10 резултати на тема „леб“
Вести

ПОСКАПУВА ЛЕБОТ: Оваа криза ќе предизвика нова црна спирала на покачувања, а крајната цена ќе ја платат граѓаните

До 20 проценти поскапува лебот во Република Македонија. По сите проблеми во сите гранки на земјоделството, на ред дојдоа и проблемите...