Лазар Јовевски

Пронајдени се 10 резултати на тема „Лазар Јовевски“
Вести

Јовевски: Работниците се соочуваат со предизвици и искушенија, власта врши мобинг, притисоци и дели откази, лошите политики оставија илјадници граѓани на улица

„Македонија за сите“ е визија да создадеме место каде сите ќе живееме достоинствено и среќно. Ние како граѓани на оваа земја имаме...
Вести

Јовевски: Ќе воведеме рамен данок и ќе го стимулираме бизнисот, платите ќе се покачуваат за 25 проценти, а пензиите за 20 проценти

-Мерките беа ненавремени, нецелисходни и не ефикасни во одредена смисла и контрадикторни. Се задоцни со носењето на мерките и премногу...
Вести

Професорот Јовевски: Требаше да се превземат мерки на време, наместо да ги сочуваме работните места, ние сега нудиме помош на оние кои останале без работа

Професорот Лазар Јовевски во гостувањето во емисијата „Што не е јасно“ на телевизија Алфа истакна дека требаше да се превземат мерки...