лавица

Пронајдени се 4 резултати на тема „лавица“
Вести

Откако го гранатирале Киев се симнала во подрумот на сосетката да ги пушти нејзините животни на слобода – тоа што го здогледала и ги пресекло нозете

Лавовите и мечките се само некои од дивите животни кои се препуштени сами на себе додека луѓето во Украина бегаат од руските сили, пренесуваат...