ламбе арнаудов

Пронајдени се 31 резултати на тема „ламбе арнаудов“
Вести

Арнаудов: Предвремени парламентарни избори ќе има, граѓаните живеат се потешко, а власта не знае да се справи со кризата

Предвремени парламентарни избори ќе има. Вака како што се движи Македонија, граѓаните се потешко живеат, а власта не подготви терен...
Вести

Арнаудов: Заев има најголема вина за ова што се случува со Бугарија, за да ни постават нови услови го користат и Преспанскиот договор

За се ова што се случува со Бугарија најголема вина има Заев кој направи отстапки. Бугарија го искористува дури Преспанскиот договор...
Вести

Божиновски и Арнаудов за Мицкоски: Тој е единствениот човек што го раздрма владиното мнозинство, избори се потребни

Она што го кажува Христијан Мицкоски, неговиот збор е голем како планина, што ќе каже го одржува. И ова со 61 пратеник тој го оствари. Меѓутоа...
Вести

Арнаудов: Откако дојде Заев, цената на Македонија вртоглаво падна на берзата на држави и тоа по секој основ- немаме углед ни кај соседи, ни во ЕУ, ниту во ОН

Крајот на Заев е веќе видлив и многу скоро ќе се случи тоа. Основа на невољите е Преспанскиот договор, Заев тогаш почна да ја гори државата...