лаги

Пронајдени се 25 резултати на тема „лаги“
Вести

Стојановски: Жителите на Сарај не почувствуваа ништо од ветениот „живот“, на оваа власт и стана навика да ги лаже граѓаните! (ВИДЕО)

Во Сарај не се направи буквално ништо, граѓаните не ги почувствуваа бенефициите кои власта ги ветуваше, нивниот лидер и таа партија....
Вести

Стоилковски: Од лагите на СДСМ ја издвојувам онаа на Шеќеринска во септември 2018 каде што кажува дека Македонија доби датум за преговори

Од #ЛагитеНаСДСМ издвојувам: Радмила Шекеринска, 12.09.2018 “Ветивме дека Македонија ќе добие датум за почеток на преговори – го добивме”. Фејсбук...