лабораторија

Пронајдени се 23 резултати на тема „лабораторија“
Вести

Шпигел: Германските разузнавачи се сомневаат во тврдењата на САД дека коронавирусот потекнува од кинеска лабораторија

Извештај на германското разузнавање ги доведува во прашање обвиненијата на САД дека новиот коронавирус потекнува од кинеска лабораторија...
Вести

Мистеријата конечно откриена: Коронавирусот не потекнува од лабораторија, туку од ова животно кое го јаделе луѓето во Кина

Светската здравствена организација (СЗО) соопшти дека сите докази укажуваат дека новиот коронавирус го пренеле лилјаци на луѓе во Кина...