куќи

Пронајдени се 14 резултати на тема „куќи“
Занимливости

Не му дале плата, па си ги превземал работите во свои раце: Работник ги урна куќите кои ги изградил, штетата е огромна (ФОТО)

30-годишен градежен работник урнал неколку куќи откако не му било исплатено за завршената работа. Неколку новоизградени куќи биле урнати...