крв

Пронајдени се 14 резултати на тема „крв“
Вести

Николов: Пациентите нема да имаат бенефит од централизираните лаборатории, ако не се организира овој процес ќе се фрла крвта на пациентите

Во гостувањето на “24 Анализа“ членот на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, др. Игор Николов зборуваше за централизираните лаборатории...