кружен тек

Пронајдени се 9 резултати на тема „кружен тек“
Скопје

Трајановски: Во двата мандати ги решив најцрните сообраќајни точки преку изградба на 8 кружни текови во Скопје- се зголеми безбедноста, се намалија гужвата и штетните гасови

Во текот на двата мандати како градоначалник на Скопје ги решив најцрните сообраќајни точки преку изградба на 8 кружни текови, со што...
Вести

Проект наспорти Реалност: Кружен тек во Струмица поставен неправилно со електрични столбови на сред пешачки патеки! (ФОТО)

КРУЖЕН ТЕК – ЕДНА ПОИНАКВА ПРИКАЗНА ПРОЕКТ наспроти РЕАЛНОСТ Прикачуваме слики од проектот како требал да биде поставен кружниот...
Скопје

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останат само лажните ветувања и ништо повеќе

Шилегов и неговиот таканаречен кружен тек!, пишува Координатор на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Чаир Ѓоко Велковски...