крст

Пронајдени се 28 резултати на тема „крст“
Вести

„Кој вика дека го нема“: По две недели пронајден првиот крст кој го фрлаше попот на Водици во Пробиштип откако истиот исчезна (ФОТО)

На Богојавление попот во Пробиштип мораше двапати да фрла свет крст во базенот, затоа што првиот исчезна откако беше фрлен. Вториот...
Вести

Кристијан го фати светиот крст од Вардар: „Минатата година ми донесе синче, здравје и среќа, тоа го посакувам на сите“

Најсреќниот учесник на Водици е 26-годишниот  Кристијан Ниневски од Скопје кој го извади крстот од водите на Вардар. Светиот крст  беше...