кризна состојба

Пронајдени се 20 резултати на тема „кризна состојба“
Вести

И покрај кризната состојба, хаосот на Филипче продолжува: 1.112 новозаразени со корона вирус во последните 24 часа

И покрај прогласената кризна состојба на цела територија на Република Македонија, бројот на новозаразени секојдневно се повеќе расте. Имено,...
Вести

ПОЈАСНУВАЊЕ: Еве што точно значи кризната состојба која е прогласена во Дебар и Центар Жупа откако уште четворица жители имаат коронавирус!

Македонија донесе одлука да прогласи кризна состојба во Дебар и Центар Жупа откако уште четири лица се ново заразени од коронавирусот...