криза

Пронајдени се 51 резултати на тема „криза“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ бара владата и Ковачевски да се надминат и за доброто на граѓаните веднаш да ги прифатат петте предлог мерки за излез од економската и енергетската криза

Енергетската и економска криза се сериозна закана за стандардот и квалитет на живот на граѓаните, но и за опстанок на стопанството и...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ предлага пакет предлози до власта на СДСМ и ДУИ со цел да се изнајде решение за кризите во кои се наоѓа Македонија

ВМРО-ДПМНЕ предлага пакет предлози до власта на СДСМ и ДУИ со цел да се изнајде решение за кризите во кои се наоѓа Македонија. Тоа содржи...
Вести

„Владините „анти кризни“ мерки се недоволни и задоцнети, граѓаните се соочуваат со реприза на сликите од времето на транзицијата“

„Анти кризните“ мерки на владата предводена од СДСМ и ДУИ се задоцнети и нема да бидат доволни за пребродување на кризата. Овие мерки...