критики

Пронајдени се 11 резултати на тема „критики“
Вести

Јанушев: Секој кој ќе ја критикува власта, веднаш од Заев и неговите провладини перјаници е обвинет дека шири лажни вести, токму тоа е енциклопедиски пример за фашизам!

Секој кој ќе ја критикува власта, кој има свое мислење за работите, за некој проблем или мака која што ја има, истиот веднаш од Заев и...