кристина мандарина

Пронајдени се 4 резултати на тема „кристина мандарина“
Познати

Некогаш продаваше мандарини, а денес ниту родената мајка нема да ја препознае: Кристина Мандарина пластичните операции ја уништија

Најпознатата продавачка на мандарини, Кристина Мандарина (22) денес изгледа непрепознатливо, а доказ за тоа се нејзините фотографии...
Познати

Продавачката на мандарини откри дека во карантин се здебелила 7 килограми- мажите сепак гледаа само на едно место на фотографијата

Најпознатата хрватска продавачка на мандарини, Кристина Пенава, признала дека и неа ја мачат проблеми во карантин, односно дека малку...