кристијан андреев

Пронајдени се 4 резултати на тема „кристијан андреев“
Вести

Сестричката Јована моли: Помогнете добри чичковци и тетки за мојот батко Кристијан да ми дојде на роденден (ВИДЕО)

Кристијан Андреев е дете на 14 гoдишна возраст кој боледува од многу тежок облик на Аутизам и Епилепсија. Закажани се 3 сесии-операции...