красимир каракачанов

Пронајдени се 18 резултати на тема „красимир каракачанов“
Вести

Каракачанов: И Бранко Тричковски и многу други во времето на Заев викаат дека Македонците биле Бугари пред 1944 година

Не е само Денко Малески, туку и многу други во времето на Заев, кажуваат дека Македонците до 1994 биле Бугари, а Гоце Делчев и целата дејност...
Вести

Отворено писмо на адвокатот Тони Менкиноски: Г-дин Каракачан(ов), зошто толку се плашите од нас Македонците?!

Г-дин Каракачан (ов), зошто толку се плашите од нас Македонците?! Ние, Македонците имаме чесни и искрени намери!  Впрочем и Вашиот патријарх ...
Вести

Каракачанов се заканува со блокада во ЕУ и НАТО: Не можете да правите сурогат од историски вистини и лаги

Северна Македонија нема да може да се придружи во ЕУ и НАТО доколку не го прифати ставот на Бугарија околу историските прашања кои предизвикуваат...
Вести

Каракачанов: Бугарија никогаш нема да го признае македонскиот јазик, ако тврдите дека Самоил е македонски цар заборавете на поддршка

„Во Скопје како да се подзабораваат. Не е лошо од време на време да ги вратиме на патот„, истакна бугарскиот министер за одбрана Красимир...