козле

Пронајдени се 17 резултати на тема „козле“
Вести

Врие во детската болница Козле: Заразени и здрави деца во иста амбуланта, педијатрите бараат итно резрешување на директорот Андоновски

Заразени и здрави деца во иста амбуланта. Мобинг врз вработените. Врие во детската болница Козле. Триесетина педијатри се дигнаа на...