кожа

Пронајдени се 12 резултати на тема „кожа“
Занимливости

Бактеријата која живее на кожата на секој од нас станува отпорна на лекови, во овие случаи може да биде фатална

Бактеријата која живее на кожата на секој од нас, мутирала против лекови и може да предизивка голем број инфекции по хируршки интервенции,...