коста костадинов

Пронајдени се 8 резултати на тема „коста костадинов“
Вести

Стојаноски до Костадинов: Те повикувам повтори ја лагата за бугарските пасоши, без точки и запирки за да те тужам, а парите ќе одат за музејот на холокаустот подигнат за жртвите убиени од бугарските фашисти

Еден од главните пропагандисти на лажните вести Костадин Костадинов, кој го повикувам уште еднаш да ги произнесе овие тврдења, ама без...