корона вирус

Пронајдени се 30 резултати на тема „корона вирус“
Вести

СГИП: Кинески работници постојано заминуваат и доаѓаат во Македонија, да се спречи евентуална појава на коронавирусот

Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање (СГИП) апелира да се преземат соодветни превентивни мерки за да се спречи евентуална...