копнени граници

Пронајдени се 3 резултати на тема „копнени граници“
Регион

Еве колку отсто од тестираните се позитивни на копнените граници во Грција – оваа бројка мораат да ја имаат на ум сите кои планираат одмор

Нашата земја не е во опасност од туризмот, нема зголемување на новите случај поради отворањето на границите, истакна министерот за туризам...
Вести

ОФИЦИЈАЛНО: Грција ги отвoри сите копнени граници со Македонија, има ново правило со важноста на сертификатот за прележан Ковид-19

По најавите дека Грција ќе ги отвори сите копнени гранични премини кон соседните земји, официјалната министерска одлука е веќе објавена...