конгрес

Пронајдени се 29 резултати на тема „конгрес“
Вести

Ристовски: Избираме ново раководство кое ќе мора да војува на два фронта- Да ја зачува, но и да ја засили сплотеноста и единството помеѓу членовите на партијата

Низ историјата до денес ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ покажувале и покажуваат приврзаност до идеалите на Македонија, конгресите биле историските...
Вести

Груевски: Треба да се донесат мудри и рационални одлуки, ќе се насочиме кон напредна и просперитетна Македонија

Треба да имаме мирен и транспарентен конгрес, треба да се донесат мудри и рационални одлуки, истакна вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ...