конгрес

Пронајдени се 27 резултати на тема „конгрес“
Вести

Мицкоски: Мојата визија за Македонија е земја на среќни граѓани- силна економија, крупни инвестиции, поквалитетно образование и здравство…

Сликата за Македонија е земја на уништена економија. Граѓаните за жал осиромашуваат. БДП во првите три квартали забележува пад од 0.4...
Вести

Груевски: ВМРО-ДПМНЕ денес е најсилниот бренд во Македонија, тој мега бренд ќе го предадам во рацете на нов претседател

ВМРО-ДПМНЕ денес е најсилниот бренд во Македонија. Не постои посилен бренд. Тоа е резулат на многу работа и многу успеси, а успехот е...