кондоми

Пронајдени се 5 резултати на тема „кондоми“
Занимливости

Светот стравува од недостиг на овој производ- ќе го нема со месеци, а никој не е свесен, најпогодени ќе бидат младите парови!

Најголемиот светски производител на презервативи, малезиската компанија „Karex Bhd“, предупреди за глобален недостиг на овој производ,...