компјутерски криминал

Пронајдени се 4 резултати на тема „компјутерски криминал“
Хроника

Употреба на исправа со невистинита содржина донесе кривична пријава за 4 лица: Како сакале да ги прелажат министерството?

Секторот за внатрешни работи Скопје – Единица за економски и компјутерски криминал, до надлежното Основно јавно обвинителство во...
Хроника

Оштетил компанија од Македонија за речиси 50 илјади евра: Кривична пријава за лице од Екваторска Гвинеја за електронска измама

Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика при Министерството за внатрешни работи, до Основното јавно обвинителство...