комити

Пронајдени се 37 резултати на тема „комити“
Фудбал

Играј, играј за Вардар! Секој тикет на кој се наоѓа натпреварот на Вардар го зголемува фондот на Mozzart за донација на овој фудбалски клуб!

На трибините одамна не одекнува „ајде ајде Вардаре“, но постои начин да се даде голема поддршка – со секој уплатен тикет на кој се наоѓа...
Вести

ПАРАДА НА ГОРДОСТА: Комити открија кога и како ќе ги дочекаме шампионите, Вардарци не можат да претпостават што ги чека во Скопје!

Никогаш не го потценувај СРЦЕТО НА ШАМПИОНОТ-порачуваат Комитите. -Парадата на Гордоста започнува со Собирот пред салата Јане Сандански...