комисија за здравство

Пронајдени се 11 резултати на тема „комисија за здравство“
Вести

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Министре, дадовте ли насоки? Подготвен ли е реално системот за справување со коронавирусот?

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ денеска сподели статус на Фејсбук во кој го прашува министерот за здравство Венко Филипче дали...
Вести

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: За пациентите со целијакија безглутенското брашно е лек, за СДСМ е изгледа дијамант, „блескаме“ секој ден

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ преку свој пост на Фејсбук пишува дека за пациентите со целијакија безглутенското брашно е лек,...
Вести

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Министерството за здравство и министерот Венко Филипче го уништуваат јавното здравство

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ денеска сподели статус во кој пишува дека Министерството за здравство и министерот Венко Филипче...
Вести

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Три години на власт, а никој не памети еден капитален проект во здравството

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил сподели статус во кои пишува дека Министерството за здравство три години...
Вести

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Три години на власт, а никој не памети еден капитален проект во здравството

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил сподели статус во кои пишува дека Министерството за здравство три години...