комисија за образование

Пронајдени се 3 резултати на тема „комисија за образование“
Вести

Комисија за образование на ВМРО-ДПМНЕ:Импровизацијата со Концепцијата продолжува, учебници нема, наставниците се соочуваат со хаос

Да ве потсетиме: 1. Случајно или не, Концепцијата за основно образование ги изненади сите и не ги консултираше клучните институции и...
Вести

ВМРО – ДПМНЕ: Власта на СДСМ воопшто не се грижи за здравјето на учениците, наставниците и вработените во образованието

Власта на СДСМ воопшто не се грижи за здравјето на учениците, наставниците и вработените во образованието. МОН и Комисијата за заразни...
Вести

Комисија за образовние и наука на ВМРО-ДПМНЕ: Се чини дека се заборави „зошто” е образованието во државата

ШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ПРАВИТЕ СО НАШАТА ИДНИНА, СО НАШИТЕ ДЕЦА? Се чини дека се заборави „зошто” е образованието во државата. Се загуби тежината...