комисија за образование на ВМРО-ДПМНЕ

Пронајдени се 7 резултати на тема „комисија за образование на ВМРО-ДПМНЕ“
Вести

Комисија за образование и наука на ВМРО – ДПМНЕ: Власта и Царовска воопшто не се грижат за здравјето на учениците и вработените во образованието

Власта на СДСМ и министерката за образование и наука Мила Царовска воопшто не се грижат за здравјето на учениците и вработените во образованието,...
Вести

„Како Заев ќе инвестира во човечки капитал ако претходно скрати 327 милиони денари од високото образование?“

Владата предводена од Зоран Заев и МОН не се грижат за учениците затоа што веќе трет месец нема учебници, а искинатите учебници не успеаја...
Вести

„Распаднати ѕидови, руинирани тоалети, згради пред распаѓање е сликата којашто може да се забележи откако дојде СДСМ на власт“

Новата учебна година е пред самиот старт, а инфраструктурните проекти во образованието за Владата на Зоран Заев воопшто не се приоритет,...